Bloemenabonnement voor thuis of op kantoor

Iedereen wordt net iets gelukkiger met een knap boeket in de buurt.

Voor de huiskamer:

Niets is leuker dan een kleurrijk boeket op de salon- of keukentafel.  Wij brengen de bloemenbos met plezier aan huis.

Hoe werkt het?
Bloemenabonnementen worden afgesloten vanaf 4 maanden. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

Je dagvers boeket seizoensbloemen wordt steeds op donderdag aan huis geleverd in een passende vaas.  Twijfel niet langer en maak je huiskamer nog gezelliger!  Geef ons een belletje 057 36 68 33, mail: info@maison-julie.be   of boek je bloemenabonnement onmiddellijk in via onze webshop. We gaan onmiddellijk creatief aan de slag.

Voor op kantoor:

Een bloemenabonnement voor op kantoor kan identiek zijn aan het abonnement voor de huiskamer. Maar misschien mag de creatie net iets groter en iets specialer zijn.  Maison Julie kan zorgen voor een echte eyecatcher voor de inkom, vergaderzaal, toonzaal of balie. Een prachtstuk waar alle personeelsleden, klanten en bezoekers blij van worden.

Rijkelijk en vol of sober, strak en minimalistisch, telkens in een aangepaste vaas. We polsen graag naar je smaak en reflecteren deze perfect in de creatie.

Al eens aan kunstbloemen gedacht? 
Zijden bloemen zijn heel trendy en de mogelijkheden zijn eindeloos.  De kleuren kunnen perfect aangepast worden aan het bedrijfslogo en zo naadloos aansluiten bij de huisstijl. Richtprijs: 250 euro voor een prachtige eyecatcher per drie maand (geleverd en afgehaald binnen onze regio). Zo kunnen we elk seizoen het thema aanpassen.

 Contacteer ons vrijblijvende voor een offerte of voor verdere informatie.

Contacteer ons